Kolačići (cookies)

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica društva SAN-KOV d.o.o.  , koristimo ovu priliku da vas obavijestimo kako ova Internet stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies). Korištenjem stranice https://starshoes.hr pristajete na njihovu upotrebu. Ukoliko odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati Internet stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na vaše računalo od strane Internet 

stranica koje ste posjetili. Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Oni obično spremaju vaše postavke (session token) i postavke za Internet stranice. Nakon što ponovo posjetite istu stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju. Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim Internet stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). 

Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su te se ne dijele s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite – Internet stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im vi niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu.

Kako isključiti kolačiće?

Postavke kolačića vezane su uz vaš Internet preglednik. Korištenje kolačića je vaš izbor, a kolačiće uvijek možete obrisati te na taj način isključiti svoju prepoznatljivost na Internetu.  Većinu preglednika možete podesiti tako da ne spremaju kolačiće. Ukoliko želite obrisati kolačiće, molimo vas pogledajte upute isporučitelja vašeg Internet preglednika klikom na „Pomoć“ u izborniku istog preglednika.

Oglašivački kolačići trećih strana (Remarketing)

Koristimo se uslugama trećih strana kako bismo objavili oglase koji se temelje na interesima korisnika koji su prethodno posjetili stranicu, a koji se utvrđuju temeljem njihovog internetskog pretraživanja. Ti kolačići prikupljaju demografske podatke i/ili podatke na stranicama koje su korisnici posjetili, proizvode koje su pogledali i konverzije koje su napravili kao rezultat oglašivačkih kampanja. Primjerice, ovi kolačići koriste se kako bi se:

- utvrdio broj korisnika koji su pregledali uslugu nakon klikanja na oglas

- prikazali oglasi koji su prilagođeni korisnikovom demografskom profilu ili se baziraju na njihovim specifičnim interesima, uključujući tu i oglase na drugim stranicama

- na drugim stranicama prikazali oglasi vezani uz usluge koje je korisnik pregledavao na stranici

- izbjeglo ponovno prikazivanje oglasa koje su korisnici već vidjeli.

Koristimo sljedeće oglašivačke kolačiće:

Pružatelj usluge: Facebook (Facebook Pixel)

Kolačići: fr, impression.php/#, tr

Trajanje: fr ostaje pohranjen na uređaju korisnika do 3 mjeseca, impression.php/# i tr kolačići uklanja se po zatvaranju internetskog preglednika.

Pravila privatnosti možete pronaći na sljedećoj poveznici:

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Obrazac za pristanak možete pronaći na sljedećoj poveznici:

https://www.facebook.com/ads/preferences/