SAN-KOV d.o.o. u svojoj ponudi nudi široki asortiman obuće za sve uzraste. Ekskluzivan su zastupnik globalnog branda KLIN dječje anatomske obuće, za Hrvatsku i Sloveniju te u ponudi trgovine i web shopa možete pronaći veliki izbor moderne obuće, od dječjih tenisica i školskih papuča, trendi cipele i tenisice od umjetnog materijala i/ili prirodne kože (Caprice, Florida shoes, Enex), pa sve do Leon kožnih klompi i BiancoMolina/Geris kožnih klompi na feder ili zračni jastučić, a koje se preporučuju te su sve traženije kod osoba koje dugo stoje na nogama (zdravstveni djelatnici, frizeri, kuhari, ugostitelji i dr.).

KLIN dječja anatomska obuća
KLIN dječja anatomska obuća izrađuje se u Brazilu od umjetnih materijala (isključivo iz Brazila), a koji su kvalitetni kao prirodna koža odnosno, ako govorimo o održivosti, i bolji, jer ne koristi kemijske procese kao koža te imaju izuzetno dugu izdržljivost. Anatomski uložak Ultra KLIN izrađen je od plemenitih materijala, proizveden u anti-hidroliznom poliuretanu(PU), u svim kolekcijama. Jedinstveno dizajniran, KLINova ekskluzivna sirovina za uloške ima veliku otpornost. To znači da, čak i nakon igranja, trčanja ili skakanja, kada se elastična deformacija događa pod utjecajem topline i znoja, uložak se vraća u prvobitni oblik prihvaćajući prirodnu anatomiju stopala, održavajući stabilnost. KLIN obuća se proizvodi s anatomskim konceptom, a to je glavni atribut tih proizvoda i zato im je slogan KLIN - for a healthy walk (KLIN - za zdrav korak). Odlikuje ih, između ostaloga, i mirisno gornjište kao i fleksibilan potplat što je izuzetno važno za zdrav dječji korak. Za djecu je vrlo važno koristiti anatomsku obuću tijekom svojih prvih koraka, jer će struktura formirana u djetinjstvu održavati put tijekom cijelog života. Svi KLIN proizvodi su anatomski jer poštuju anatomiju stopala, a njegova stalna upotreba potiče zdrav razvoj, osiguravajući udobnost i dobrobit već od prvih koraka djeteta. Osim toga, cipele su testirane i odobrene od IBTeC-a (Brazilski institut za tehnologiju kože, obuće i artefakata) te imaju certifikat potvrde o kvaliteti i 100% udobnosti.Maloprodajna trgovina: STARS salon obuće
King Cross Jankomir
Ul. Velimira Škorpika 34, 10090, Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 95 753 0426
E-mail: 
shop@starshoes.hr


Tvrtka: SAN-KOV d.o.o. za trgovinu i usluge
Sjedište/adresa: Vijenac Frane Gotovca 4, 10 010 Zagreb, Hrvatska
OIB: 78179970906
Nadležni sud Trgovački sud u Zagrebu

Društvo je upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu

Osnivači/članovi društva: Sandra Kovač


Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR0923600001102983328

Važnost dječje obuće za zdravlje stopala djece
Kada birate dječju obuću, ne gledate samo izgled ili vrijednost. Najvažniji faktor prilikom odabira cipela treba biti udobnost koju pruža stopalu prirodnim razvojem. Pravilan razvoj stopala je bitan za budućnost bez bolesti uzrokovane neadekvatnom obućom. Od rođenja i tijekom dojenja dijete mora nositi cipele koje pružaju prirodno kretanje stopala kao da su bosonogi. To se postiže korištenjem pravih materijala i dobro dizajniranom strukturom cipela. KLIN cipele testiraju se u tehničkom laboratoriju i podvrgavaju se različitim analizama kako bi se osiguralo da svaki par cipela promiče zdrav hod djece.

Kako odabrati pravu dječju obuću
Za svaku fazu djeteta cipela mora imati specifične karakteristike. U prvim mjesecima života dječje cipele imaju samo funkciju zaštite jer malo stopalo ima više hrskavice i vrlo je osjetljivo. Dakle, u ovoj fazi cipela je "nestrukturirana", tj. cijela je meka, nema kruti potplat, izrađena je s izuzetno mekanim materijalima i praktičnim zatvaračima, poput čička i elastičnih. Kad beba počne puzati i doživljava nova otkrića , cipela mora biti meka i lagana , s fleksibilnim potplatom i omotačem koji pokriva cijelo stopalo da biste ga zaštitili. U fazi prvih koraka započinje jačanje muskulature i plantarnog luka. Zatim dolazi anatomski uložak za poticanje pravilnog rasta stopala i pružanje veće stabilnosti u hodu. Djeca starija od 4 godine već imaju veću slobodu i sigurnost u hodanju i mogu se potpuno opustiti i trčati. U ovoj fazi obuća mora imati materijale koji pomažu u znojenju, anatomski uložak i protuklizajući potplat koji pruža veću sigurnost prilikom hodanja.

Razlika između ortopedske i anatomske obuće
Ortopedske cipele preporučuju ortopedski stručnjaci, a indiciraju se kada je potrebno ispravljanje ili smanjenje lokalizirane boli u stopalu. Izrađeni su po mjeri i trebaju se koristiti uz liječnički recept i savjet stručnjaka. Preporučuje se anatomska obuća koja ojačava strukturu stopala i pomaže u stvaranju planetarnog luka, omogućavajući prirodan razvoj .